Τσιφωντίδου Βασιλική (Μιμή) – Λάρισα Πρόεδρος

10

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου και σπούδασε.  

Στην Λάρισα ζει και εργάζεται από τα μέσα της δεκαετίας '70-'80. 

Τελειώνει, το 1974, το Τμήμα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών χώρων του Οργανισμού Δημητρέλη με έπαινο και προσλαμβάνεται υπεύθυνη Σχεδιαστικού Τμήματος Τεχνικού Γραφείου κ. Δημητρέλη. Τον Σεπτέμβριο του 1976, μετά την παρακολούθηση τρίμηνου Σεμιναρίου Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, στην Ιταλία, επιστρέφει και αναλαμβάνει υπεύθυνη Σπουδών και Καθηγήτρια, του Παραρτήματος Λάρισας, του Οργανισμού Δημητρέλη έως το 1980. Επανέρχεται το 1982-1984, ως καθηγήτρια Διακοσμητικού Σχεδίου & Ιστορίας Επίπλου. Εισηγήτρια στο Πρόγραμμα Κατάρτισης του Δήμου Λάρισας με Θέμα «Σύγχρονο Γραφείο Επιχείρησης» το 1990, στα Προγράμματα Κατάρτισης του Κέντρου "Ευρωπληροφόρηση" με Θέμα «Διαφήμιση και Μ.Μ.Ε.» και «Διαφήμιση – Έρευνα Αγοράς» 1989 & 1991 και στο Πρόγραμμα του Κέντρου "Θέτα" στην Θεσσαλονίκη με Θέμα «Σχεδίαση-Γραφιστική με Η/Υ» 1991. 

Καθηγήτρια Διακοσμητικού Σχεδίου & Ιστορίας Τέχνης-Επίπλου στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών "Πολύτεχνο" από την ίδρυση του το 1993 έως το 2001. Εισηγήτρια στο Πρόγραμμα του "ΚΕΘΕΑ" με Θέμα «Κατάρτιση Πρώην Χρηστών Ναρκωτικών Ουσιών στην Ξυλουργική Τέχνη» 1995 και στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Αποκλεισμού από την Αγορά Εργασίας του "ΚΕΘΕΑ" με Θέμα «Κατάρτιση Πρώην Χρηστών Ναρκωτικών Ουσιών στην Ξυλουργική Τέχνη» του ΠΕΠ Θεσσαλίας για το έτος 1997. Εισηγήτρια στο Πρόγραμμα των Εμπορικών Συλλόγων Λάρισας, Βόλου και Τρικάλων με θέμα "Βιτρίνα ως μέσο προβολής" από το 2007 εως το 2011. 

Ιδιοκτήτρια Γραφείου Μελέτης & Κατασκευής Χώρων από το 1978. 

Μελέτησε και σχεδίασε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους σε πολλές πόλεις, από την Θεσσαλονίκη έως την Κρήτη. Μελέτησε την Αθλητική Στέγη και την Παιδική Στέγη (6όροφο Κτίριο), του Δήμου Λάρισας, υπό την Εποπτεία των Αντιδημάρχων κκ. Γκαγκά και Μπατζιανούλη 

Δουλειές και άρθρα της πάνω στο Interior Design, δημοσιεύθηκαν σε τοπικά περιοδικά και είχε την επιμέλεια και παρουσίαση 2 εκπομπών design & lifestyle, στο κανάλι TRT Θεσσαλίας. 

Ιδιοκτήτρια 3 Εμπορικών Καταστημάτων «Κάκτος», «Meli», «Πολύτροπο» 1979-1987 και καταστήματος με επώνυμα είδη του Ισπανικού design 1987-2005. Υπεύθυνη του εκθεσιακού Κέντρου Λάρισας 1988-1990, όπου εκτός από Εκθέσεις οργάνωσε & το Περιφερειακό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, επί Ανδρέα Παπανδρέου. 

Ιδρυτικό Μέλος της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας - Ε.ΔΙ.Κ.Ε. όπου και υπήρξε Πρόεδρος από το 1999 έως το 2005. Επανεξελέγη για την τριετία 2009-2011 πρόεδρος και αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας και για την τριετία 2012-2014. Ιδρυτικό Μέλος της Ένωσης Διακοσμητών Εκθεσιακών Περιπτέρων Θεσσαλίας - Ε.ΔΙ.Ε.ΠΕ.ΘΕ. Κατά την Πανελλήνια Συνάντηση Διακοσμητών, τον Μάρτιο 2012, εξελεγη Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής για την ίδρυση του Πανελλήνιου φορέα της Ένωσης Διακοσμητών Ελλάδας, ενέργεια την οποία, μαζί με τα άλλα μέλη της Δ. Επιτροπής έφεραν σε πέρας τον Ιούλιο του 2013.

Ζήκας Στέλιος – Τρίκαλα Α’ Αντιπρόεδρος

3
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1980, όπου και τελείωσε το Λύκειο. 

Το 1999 αρχίζει την προετοιμασία για τις σπουδές του στην Αγγλία. Το 2005 είναι πτυχιούχος του Πανεπιστήμιου του Brighton, Master of Arts in Interior Design και παίρνει ειδικότητα στο Τρισδιάστατο σχέδιο από το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Επιστρέφει στην γενέτειρα του και αρχίζει αμέσως την καριέρα του σαν Interior Designer με αξιοπρόσεκτα projects. 

Oι δουλειές του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά (FRAME, ΤΡΙΗΜΕΡΟ, FLIPSIDE, 3S SKI SURF SNOWBOARD, ELITE STORES, HOME-DECO) και εφημερίδες (Η ΕΡΕΥΝΑ, ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ, Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, YOUR CITY). 

Το 2007 βραβεύεται στο Design of the week στο www.framemag.com με τα «3 αστέρια ως Σχέδιο της εβδομάδας» για την δουλειά του στο Splice bar*, στα Τρίκαλα.  

Τακτικό Μέλος της Ένωσης, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής για την Πανελλήνια Συνάντηση των Διακοσμητών και ένας εκ των δυο υπευθύνων για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Μιλαει άριστα Αγγλικά.

Λαβίδα Φανή – Αθήνα Β’ Αντιπρόεδρος

7

Κάρτα Μαριάνθη – Βόλος Γενική Γραμματέας

4

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1976, αλλά μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα. 

Είναι πτυχιούχος της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών στο Σχεδιασμό Χώρου και υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία τις οποίες ολοκλήρωσε το 2004 με την απόκτηση του Master of Arts In Interior Design στην Σχολή Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου του Brighton. 

Ξεκίνησε να δουλεύει, πριν ακόμη ολοκληρώσει τις σπουδές της, κοντά σε έμπειρους αρχιτέκτονες. Από το 2000 έως το 2002 διετέλεσε μέλος της σχεδιαστική ομάδας, σε γνωστή εταιρεία αλυσίδας εστιατορίων, όπου ήταν υπεύθυνη συνεργείων και σχεδιασμού για την κατασκευή των εστιατορίων Beer Academy και Αρχαίων Γεύσεις, με την κατασκευή 10 και πλέον εστιατορίων στην περιοχή των Αθηνών αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη προβολή της Candia Strom για το 2001-2002 με το στήσιμο του κεντρικού χώρου της εταιρείας καθώς και των υποκαταστημάτων της στην περιοχή της Αττικής, αλλά και το σχεδιασμό ενός νέου μοντέλου. Επίσης συνεργάστηκε με γνωστή διαφημιστική, στην σχεδίαση και το στήσιμο των χώρων για φωτογραφήσεις διαφημιστικών prospect των πελατών της. Έπιστρέφοντας από το εξωτερικό συνεργάζεται με αρχιτεκτονικά γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Έστησε και διετέλεσε υπεύθυνη του καταστήματος TRIMAR στην Θεσσαλονίκη (πιλοτικό κατάστημα εισαγωγικής εταιρείας) κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του 2005-2006. Από το 2006 και έπειτα συνεργάζεται με μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες στο χώρο του αντικειμένου και του επίπλου ως byer, σχεδιασμό και κατασκευή εκθεσιακών τους περιπτέρων σε πανελλήνιες εκθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ανακαίνιση των εκθετηρίων τους κ.λπ. (AVORIO ΚΙΟΥΣΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Ε. & Α. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΘΕΜΙΔΗΣ Α. ΣΙΑ Ο.Ε., MEGA SEASONS Ο.Ε.) Από το 2007 διατηρεί δικό της γραφείο μελετών στον Βόλο με ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, φαρμακείων, χώρων εστίασης. Δραστηριοποιείται στην περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά και πανελλαδικά. 

Ειναι μελος της Ε.ΔΙ.Κ.Ε., μελος του Δ.Σ της Ενωσης Διακοσμητών Βιτρινών Θεσσαλίας - Ε.ΔΙ.ΒΙ.ΘΕ., μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής για την Πανελλήνια Συνάντηση και μία εκ των δυο υπευθύνων για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

Κοντές Δημήτρης – Φάρσαλα Γραμματέας Μελών

6

Γεννήθηκα στα Φάρσαλα το 1973 , όπου και τελείωσα το λύκειο . Από το 1994 και ως σήμερα ασχολούμαι με το χώρο της οικοδομής μέσα από την εμπορία ειδών υγιεινής – υδραυλικών – Χρωμάτων – Πλακιδίων κ.τ.λ. Με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και την διακόσμηση ασχολούμαι εμπειρικά και από προσωπική τρέλα και ενδιαφέρον για το αντικείμενο μέσα από την δουλειά μου . Το 2007 και ως το 2010 παρακολουθώ το τμήμα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων Του ΑΚΤΟ  και το 2011 αποκτώ το Bachelor of Arts του MIDDLESEX UNIVERSITY of LONDON inInterior Architecture, και Το 2010 ανοίγω δικό μου γραφείο αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και διακόσμησης . Μέλος τις Ε.ΔΙ.ΚΕ. και τις Ε.ΔΙ.Ε . Η Τρέλα και το Πάθος μου για την Αρχιτεκτονική και την Διακόσμηση καθώς και η εμπειρία μέσα από την συμμετοχή  μου σε άλλα συλλογικά όργανα (Πρόεδρος για 3 θητείες στο Τοπικό Εμπορικό Σύλλογο και Μέλος στην Διοίκηση τις Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων καθώς και στην Τριτοβάθμια ομοσπονδία αυτών)    με έκανε να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ με την συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Νέου Πανελλήνιου Φορέα και των άλλων οργάνων του  για να αναδείξουμε τα προβλήματα  και να προσπαθήσουμε μέσα από τον Καινούργιο Φορέα όλοι μαζί να τα επιλύσουμε. 

 

Χαλεγουα Λέων – Λάρισα Ταμίας

11

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1965. Το 1986 απεφοίτησα από την σχολή Δημητρέλη του τμήματος εσωτερικής διακόσμησης και βιτρίνας.  Από το 1984 – 1986 βρίσκομαι κάτω από την σκέπη του κ. Δάκη Δημητρέλη και υλοποιώ σκέψεις και σχέδια του ιδίου οργανώνοντας τα συνεργεία. Το 1988 ανοίγω γραφείο στα Τρίκαλα και ασχολούμαι με την μελέτη και κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.  Το 1991 εργάζομαι ως διακοσμητής στην εταιρεία Λυμπερόπουλος -Porcelanosa με έδρα την Λάρισα η εταιρεία ασχολείται με την εισαγωγή πλακιδίων και ειδών υγιεινής.  Το 1996 βρίσκομαι στην ΑVELON στο κατάστημα της Λάρισας.  Το 1997 – 2004 είμαι υπεύθυνος καταστήματος της εταιρείας Β & Ε θυγατρική της εταιρείας THEMA . Η εταιρεία εισάγει από Ιταλία κουζίνες γνωστών οίκων όπως SCAVOLINI – ERNESTOMEDA– DONATI -ARAN κ.α.  Το 1997 διδάσκω εσωτερική διακόσμηση στα ΚΕΚ Αιγαίας σε πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Από το 2004 έως σήμερα διατηρώ την εταιρεία Ergodesign, που ασχολείται με την εμπορία κουζινών – ντουλαπών – πορτών – δαπέδων. Ταυτόχρονα ασχολούμαι με την μελέτη και κατασκευή κομμωτηρίων. Από το 1986 έχω ασχοληθεί με όλα τα είδη των επαγγελματικών χώρων , γραφεία , εμπορικά καταστήματα , χρυσοχοεία , φαρμακεία , οπτικά, Studio αδυνατίσματος καθώς και κλινικές.  Εκλεγμένος για την περίοδο 2009 – 2011 ως αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδος και αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία και ταμιας στο Δ.Σ της ΕΔΙΚΕ για την τριετια 2012-2014.

Ανθούλη Ελένη – Αθήνα Μέλος

1
Γεννήθηκε στον Πειραιά, όπου και σπούδασε.

Το 2005 αποφοίτησε από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ  του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με διπλωματική εργασία στον τομέα της Βιοϊατρικής

Την κερδίζει παρόλα αυτά το design και το 2011 παίρνει το Πτυχίο Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδίασης Αντικειμένων από το Α- Τ.ΕΙ., ΑΘΗΝΩΝ 2007 – 2011

Αμέσως παρακολουθεί την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ( Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.)και το 2012 παίρνει το Πτυχίο Παιδαγωγικής και Διδακτικής επάρκειας.

Τα έτη 2012 – 2013 στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων κάνει το Μεταπτυχιακό της «Σχεδιασμός Διαδραστικών και Βιομηχανικών Προϊόντων και Συστημάτων» με

Θέμα διπλωματικής εργασίας «Δημιουργία διαδραστικού συστήματος για εκπαιδευτικούς σκοπούς, εφαρμογή για τη διδασκαλία του μαθήματος καλλιτεχνικής σύνθεσης».

Εργάζεται έως σήμερα, ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Αρχιτεκτονική & Interior Design, στις Εφαρμοσμένες Τέχνες & Design αντικειμένων και στις  Γραφικές Τέχνες (αφίσες, κάρτες, λογότυπα, γραφιστική επιμέλεια ιστοσελίδων)

Είναι Εθελόντρια νοσηλεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.),

Μέλος του συλλόγου «Φίλων Μουσείου Μάνης» και Μέλος του Συλλόγου Διπλωματούχων Διακοσμητών Ελλάδος (ΣΥ.Δ.ΔΕ.)

Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά.

Αρσένης Ανδρέας – Αθήνα Μέλος

2

Ο Ανδρέας Αρσένης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στον ΑΚΤΟ αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και διακόσμηση. Επίσης έκανε μαθήματα βιομηχανικού σχεδίου (product design). 

Στα πρώτα του βήματα συνεργάστηκε με γνωστά γραφεία στην εκπόνηση μεγάλων project, καθώς έχει συνεργαστεί με εταιρείες leader στον χώρο του μπάνιου και των κουζινών ως interior designer και art director. 

Σήμερα εκπονεί δικά του project πάνω στην αρχιτεκτονική και την διακόσμηση κατοικιών, καταστημάτων και χώρων γραφείων καθώς κάνει και design προϊόντων.

Καστρινάκης Αντώνης – Χανιά Μέλος

5

Ο ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1976 ΣΤΟ MONTREAL ΤΟΥ CANADA, ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ. ΕΠΕΙΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΟΝ ΑΚΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ DIPLOMA OF HIGHER EDUCATION IN PRODUCT DESIGN. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧEIΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣTHΚΕ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡEΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΩΣ DESIGNER.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙNAΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

 

Λαπαρίδου Βασιλική – Άρτα Μέλος

13

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην πόλη της Άρτας. Σπούδασε στο Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού αντικειμένων, στα ΤΕΙ Αθήνας. 

Μετά το πέρας των σπουδών της εργάστηκε σε εταιρεία σχετικά με τη δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησε σεμινάρια πάνω στον κλάδο του Visual Merchandising. Την κερδίζει ο τομέας της Διακόσμησης και συνεχίζει την επαγγελματική της πορεία ως Visual Merchandiser στην εταιρεία Marks & Spencer. Την παρούσα χρονική στιγμή δραστηριοποιείται στην περιοχή της Άρτας ως ελεύθερος επαγγελματίας στοχεύοντας στη συνεχή εξέλιξη στον κλάδο της Διακόσμησης

Σπυριδωνίδου Λιάνα – Σέρρες Μέλος

8

Η Σπυριδωνίδου Γαρoυφαλιά (κατά κόσμον Λιάνα), ζει και εργάζεται στην πόλη των Σερρών.

Έχει σπουδάσει Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων και έχει εργαστεί από το 2000 ως Διακοσμήτρια και  Σχεδιάστρια σε επιχειρήσεις αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στη μελέτη, την εφαρμογή και τον σχεδιασμό κατοικιών και επαγγελματικών χώρων με έδρα την Πάτρα και επαγγελματική δραστηριότητα στη Νότιο Ελλάδα.

 Το 2010 ιδρύει το προσωπικό της γραφείο διακόσμησης ονόματι  «ΧΩΡΟγραφία στη γενέτειρα της, την πόλη των Σερρών που δραστηριοποιείται στην μελέτη και διακόσμηση ιδιωτικών έργων διακόσμησης και ανακαίνισης. 

Η φιλοσοφία του γραφείου της είναι η εργονομία, η διακόσμηση και η επαγγελματική – καλλιτεχνική προσέγγιση, να χαρακτηρίζεται από  σχεδιαστική αποκλειστικότητα και να αποτελεί μοναδική εμπειρία για ΟΛΟΥΣ.

Τζεμπελίκος Αλέξανδρος – Μέγαρα Μέλος

9

Γεννήθηκα στην πόλη των Μεγάρων Δυτικής Αττικής το 1977, όπου κατοικώ και εργάζομαι έως και σήμερα.

Είμαι Διπλωματούχος  δημοσίου Ι.Ε.Κ ως Τεχνικός Διακόσμησης.

Από το 2002 που αποφοίτησα, εργάστηκα ως σχεδιαστής σε εταιρίες επίπλων κουζίνας όπως ηAnelonκαι η Νικολιδάκης Α.Ε.Β.Ε έως το 2004, όπου και ξεκίνησα συνεργασία με την γνωστή εταιρία προκατασκευασμένων σπιτιών Καλλέργης Ιωάννης, παράγοντας νέα μοντέλα,  ενώ παράλληλα συνεργαζόμουν με τεχνικά γραφεία.

Το 2006 έστησα το δικό μου γραφείο στην πόλη των Μεγάρων, που έως και σήμερα διατηρώ, έχοντας σχεδιάσει και κατασκευάσει αρκετά από καταστήματα (CaféBar-CaféSnack-SuperMarket-Χρυσοχοείο-Φαρμακείο-Αρτοποιειο-Restaurant) αλλά και αρκετές κατοικίες , σε περιοχές εντος και εκτός Αττικής.

Μέλος της Ε.ΔΙ.Κ.Ε.

Τσαρούχας Δημήτριος – Κατερίνη Μέλος

12

Γεννήθηκα το Μάρτη του 1984, τελείωσα το λύκειο στην Κατερίνη, γράφτηκα στο ΤΕΙ Δομικών Έργων στις Σέρρες, στο οποίο και δεν πήγα ποτέ. Την ίδια χρονιά έφυγα για σπουδές στο Leicester της Αγγλίας, όπου και αποφοίτησα 3 χρόνια μετά παίρνοντας BA(hons) Architectural Studies. Μετακόμισα έπειτα για το Huddersfield από όπου και αποφοίτησα με BA(hons) στην αρχιτεκτονική. Δούλεψα στο αρχιτεκτονικό γραφείο των Bennett Architects στο Manchester και “μετανάστευσα” νότια αυτή τη φορά στο Kent για 2ετές μεταπτυχιακό στην αρχιτεκτονική. Είμαι fan της εσωτερικής διακόσμησης, επάγγελμα το οποίο ασκώ τα τελευταία 3 χρόνια παράλληλα με τη δραστηριότητα του μηχανικού με την επωνυμία “anarchitect”. Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα αρχιτεκτονικής του Βόλου και ΓΟΥΣΤΑΡΩ να ξοδεύω τα λεφτά απ΄τις δουλείες μου στις μπύρες και τα πανεπιστήμια.  

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΔΙΕ

© 2014-17 Ένωση Διακοσμητών Ελλάδος
Design by entropia, Powered by Cherryplus

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηπιόνης 8, 41335, Λάρισα

+306953010188

info@edie-hida.org.gr

Facebook Instagram Twitter Pinterest LinkedIn