Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Πρόεδρος: ΖΗΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ από Τρίκαλα

zhkas-stelios Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1980, όπου και τελείωσε το Λύκειο.
Το 1999 αρχίζει την προετοιμασία για τις σπουδές του στην Αγγλία. Το 2005 είναι πτυχιούχος του Πανεπιστήμιου του Brighton, Master of Arts in Interior Design και παίρνει ειδικότητα στο Τρισδιάστατο σχέδιο από το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Επιστρέφει στην γενέτειρα του και αρχίζει αμέσως την καριέρα του σαν Interior Designer με αξιοπρόσεκτα projects. Oι δουλειές του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά (FRAME, ΤΡΙΗΜΕΡΟ, FLIPSIDE, 3S SKI SURF SNOWBOARD, ELITE STORES, HOME-DECO) και εφημερίδες (Η ΕΡΕΥΝΑ, ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ, Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, YOUR CITY).Το 2007 βραβεύεται στο Design of the week στο www.framemag.com με τα «3 αστέρια ως Σχέδιο της εβδομάδας» για την δουλειά του στο Splice bar*, στα Τρίκαλα. Τακτικό Μέλος της Ένωσης, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής για την Πανελλήνια Συνάντηση των Διακοσμητών και ένας εκ των δυο υπευθύνων για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Μιλάει άριστα Αγγλικά. Με έδρα τα Τρίκαλα δραστηριοποιείται πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ 2013-2016 και μέλος του Δ.Σ. 2017-2019.

  Αντιπρόεδρος: ΟΥΖΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ από Θεσσαλονίκη

ouzounh-maria

Είμαι απόφοιτος ΑΠΘ Παιδαγωγικού Δημοτικής εκπαίδευσης.
Εξειδικεύτηκα στην ειδική αγωγή στο Παμακ και λάτρεψα τη διακόσμηση την οποία σπούδασα στη Λευκωσία Κύπρου και εξασκώ επαγγελματικά εδώ και 10 έτη με την έναρξη της από το χώρο της ανακαίνισης στο Λονδίνο. Αναλαμβάνω ανακαινίσεις από το μηδέν μέχρι το κλειδί στο χέρι. Παράλληλα απέκτησα το πτυχίο χειριστή ιδιωτικών αεροσκαφών                        
Το μότο μου είναι "δεν υπάρχει τίποτα που δε γίνεται, όλα γίνονται αρκεί να έχεις τον άνθρωπο που αγαπά αυτό που κάνει δίπλα σου".

 Γραμματέας: ΤΖΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ από Μέγαρα

tzempelikos-aleksandrosΓραμματέας: ΤΖΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ από ΜέγαραΓεννήθηκα στην πόλη των Μεγάρων Δυτικής Αττικής το 1977, όπου κατοικώ και εργάζομαι έως και σήμερα. Είμαι Διπλωματούχος δημοσίου Ι.Ε.Κ ως Τεχνικός Διακόσμησης. Από το 2002 που αποφοίτησα, εργάστηκα ως σχεδιαστής σε εταιρίες επίπλων κουζίνας όπως η Avelon και η Νικολιδάκης Α.Ε.Β.Ε έως το 2004, όπου και ξεκίνησα συνεργασία με την γνωστή εταιρία προκατασκευασμένων σπιτιών Καλλέργης Ιωάννης, παράγοντας νέα μοντέλα,  ενώ παράλληλα συνεργαζόμουν με τεχνικά γραφεία. Το 2006 έστησα το δικό μου γραφείο στην πόλη των Μεγάρων, που έως και σήμερα διατηρώ, έχοντας σχεδιάσει και κατασκευάσει αρκετά καταστήματα (CaféBar-CaféSnack-SuperMarket-Χρυσοχοείο-Φαρμακείο-Αρτοποιείο-Restaurant) αλλά και αρκετές κατοικίες, σε περιοχές εντός και εκτός Αττικής.  Διετέλεσε Μελος του Δ.Σ της ΕΔΙΕ για την τριετία 2013-2016. Αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ της ΕΔΙΕ για την τριετία 2017-2019.

 Ταμίας: ΤΖΗΚΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ από Βόλο

tzhka-glukeriaΓεννήθηκε στο Βόλο το 1982.                                             
Ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα χρηματοοικονομικών εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Στην πορεία όμως, άλλαξαν τα πράγματα και η Διακόσμηση κέντρισε το ενδιαφέρον της. Σπούδασε στη σχολή «Εφαρμοσμένων Τεχνών» του Δήμου Βόλου. Το 2003 προσλήφθηκε και εργάστηκε για 3 χρόνια στο κατάστημα InterSCALA στο Βόλο, στο τμήμα σχεδιασμού και πωλήσεων. Στη συνέχεια εργάστηκε για άλλα 3 χρόνια στην επιχείρηση e_cucine 3, στο σχεδιασμό κουζίνας και ντουλάπας. Παράλληλα αναλάμβανε διακοσμήσεις κατοικιών.
Από το Νοέμβριο του 2010, έως και σήμερα, διατηρεί κατάστημα με Έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας. Επίσης συνεργάζεται με μία γραφιστική εταιρεία στο τομέα του Interior Design. Διετέλεσε Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΔΙΕ για τις τριετίες 2013-2016 & 2017-2019.

 Υπεύθυνη Β. Ελλάδας: ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΟΥ ΛΙΑΝΑ από Σέρρες

spuridwnidou-lianaΗ Σπυριδωνίδου Λιάνα, ζει και εργάζεται στην πόλη των Σερρών.
Έχει σπουδάσει Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων και έχει εργαστεί από το 2000 ως Διακοσμήτρια και  Σχεδιάστρια σε επιχειρήσεις αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στη μελέτη, την εφαρμογή και τον σχεδιασμό κατοικιών και επαγγελματικών χώρων με έδρα την Πάτρα και επαγγελματική δραστηριότητα στη Νότιο Ελλάδα.
Το 2010 ιδρύει το προσωπικό της γραφείο διακόσμησης ονόματι  «ΧΩΡΟγραφία στη γενέτειρα της, την πόλη των Σερρών που δραστηριοποιείται στην μελέτη και διακόσμηση ιδιωτικών έργων διακόσμησης και ανακαίνισης. Η φιλοσοφία του γραφείου της είναι η εργονομία, η διακόσμηση και η επαγγελματική – καλλιτεχνική προσέγγιση, να χαρακτηρίζεται από  σχεδιαστική αποκλειστικότητα και να αποτελεί μοναδική εμπειρία για ΟΛΟΥΣ. Διετέλεσε Μέλος του Δ.Σ της ΕΔΙΕ για τις τριετίες 2013-2016 & 2017-2019.

 

 Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: ΧΑΛΕΓΟΥΑ ΛΕΩΝ από Λάρισα

xalegoua-lewn

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1965.                                             
Το 1986 αποφοίτησα από την σχολή Δημητρέλη του τμήματος εσωτερικής διακόσμησης και βιτρίνας.  Από το 1984 – 1986 βρίσκομαι κάτω από την σκέπη του κ. Δάκη Δημητρέλη και υλοποιώ σκέψεις και σχέδια του ιδίου οργανώνοντας τα συνεργεία. Το 1988 ανοίγω γραφείο στα Τρίκαλα και ασχολούμαι με την μελέτη και κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.  Το 1991 εργάζομαι ως διακοσμητής στην εταιρεία Λυμπερόπουλος -Porcelanosa με έδρα την Λάρισα η εταιρεία ασχολείται με την εισαγωγή πλακιδίων και ειδών υγιεινής.  Το 1996 βρίσκομαι στην ΑVELON στο κατάστημα της Λάρισας.  Το 1997 – 2004 είμαι υπεύθυνος καταστήματος της εταιρείας Β & Ε θυγατρική της εταιρείας THEMA . Η εταιρεία εισάγει από Ιταλία κουζίνες γνωστών οίκων όπως SCAVOLINI – ERNESTOMEDA– DONATI -ARAN κ.α.  Το 1997 διδάσκω εσωτερική διακόσμηση στα ΚΕΚ Αιγαίας σε πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Από το 2004 έως σήμερα διατηρώ την εταιρεία Ergodesign, που ασχολείται με την εμπορία κουζινών – ντουλαπών – πορτών – δαπέδων. Ταυτόχρονα ασχολούμαι με την μελέτη και κατασκευή κομμωτηρίων. Διετέλεσε Ταμίας του Δ.Σ. 2013-2016 και Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΔΙΕ για την τριετία 2017-2019.

 Υπεύθυνη εκπαίδευσης: ΚΑΒΟΥΡΑ ΣΤΕΛΛΑ από Αττική

kaboura-stella

Δραστηριοποιούμαι 18 συναπτά έτη στο χώρο της διακόσμησης και της κατασκευής με πολλά έργα στο ενεργητικό μου.
Παρέχω  ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης - διακόσμησης -κατασκευές. επαγγελματικών χώρων - καταστημάτων - κατοικιών.

 

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΔΙΕ

© 2014-17 Ένωση Διακοσμητών Ελλάδος
Design by entropia, Powered by Cherryplus

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηπιόνης 8, 41335, Λάρισα

+306953010188

info@edie-hida.org.gr

Instagram Twitter Pinterest LinkedIn