Φοιτητές µέλη ή Σπουδαστικά µέλη μπορούν να εγγραφούν:

Όσοι ενδιαφέρονται για τους σκοπούς της Ένωσης και σπουδαζουν σε εκπαιδευτικά ιδρύµατα Πανεπιστημιακού επιπέδου, ΤΕΙ, σε εργαστήρια ελευθέρων σπουδών, κολλεγια, ΙΕΚ και ΙΙΕΚ.

Οι φοιτητές µέλη δύνανται να διατηρήσουν την ιδιότητά τους αυτή, έως και τέσσερα έτη µετά το πέρας των σπουδών τους. Ο χρόνος παράτασης, της διατήρησης της ιδιότητας του µέλους, επιμηκύνεται κατά το διάστηµα τυχόν μεταπτυχιακών σπουδών και για όσο χρόνο διαρκούν οι σπουδές αυτές.

Τέλη Σπουδαστικών μελών

Εγγραφή άπαξ: 0€
Ετήσια συνδρομή: 0€

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετα απο πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου, στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης, αποφασίσθηκε ομόφωνα, οι σπουδαστές-φοιτητές να εγγράφονται ΔΩΡΕΑΝ και να μην έχουν υποχρέωση καταβολής ετήσιας συνδρομής, όσο διατηρούν την φοιτητική τους ιδιότητα.

Η ετήσια συνδρομή υπολογίζεται από 1/1 έως 31/12 κάθε έτους η 1/6 έως 31/5 του επόμενου έτους και ανανεώνεται από 1-30 Ιανουαρίου η 1-30 Ιουνίου κάθε έτους, αντίστοιχα. Με την καταβολή της συνδρομής παίρνετε και την ταυτότητα μέλους, η οποία ανανεώνεται κάθε χρόνο με την ανανέωση της συνδρομής.

Η τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής από τα μέλη είναι υποχρεωτική, διότι είναι η κύρια πηγή εσόδων της Ένωσης, προκειμένου να καλυφτούν
τα λειτουργικά έξοδα και να αναβαθμιστεί η ποιότητα των υπηρεσιών προς τα μέλη της.

Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να υποβάλετε αίτηση εγγραφής

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΔΙΕ

© 2014-17 Ένωση Διακοσμητών Ελλάδος
Design by entropia, Powered by Cherryplus

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηπιόνης 8, 41335, Λάρισα

+302413009890

+306942089392

info@edie-hida.org.gr

Facebook Twitter Vimeo LinkedIn