Πρόσκληση Συμμετοχής στο Πανελλαδικό επίσημο όργανο των Interior Designers

edie-english-logo

Σας καλούμε να συμμετάσχετε και να ενδυναμώσετε το μόνο όργανο που καλύπτει όλους τους Interior Designers της Ελλάδας με ισότιμο λόγο και μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων και να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Interior Designers σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον για την επιχειρηματικότητα.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε ως μέλος της Ένωσης Διακοσμητών Ελλάδας- ΕΔΙΕ στείλτε μήνυμα στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το 2011 σε μια συνάντηση, μεταξύ συναδέλφων, στα γραφεία της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας, διαπιστώθηκε η άμεση ανάγκη δημιουργίας ενός επίσημου θεσμικού οργάνου που θα εκπροσωπήσει όλους τους Interior Designers απέναντι στις αρχές, τους θεσμούς και στα ευρωπαϊκά και διεθνή fora.

Το προσωρινό συντονιστικό όργανο που εξελεγη στην 1η Πανελλήνια συνάντηση των Διακοσμητών τον Μάρτιο του 2012, με έγκριση της ολομέλειας τότε, ανέλαβε την ευθύνη σύνταξης και προετοιμασίας καταστατικού και του κώδικα δεοντολογίας, στα οποία και προχώρησαν μετά από ανάγνωση και έγκριση, ως ιδρυτικά μέλη, όσοι από τους Διακοσμητές αποφάσισαν να δώσουν μορφή, σε έναν αγώνα και μια προσπάθεια που ήδη είχε ξεκινήσει ένα χρόνο πριν.

Άνω των 50 Συναδέλφων από όλη την Ελλάδα είχαν δώσει το 2013, το παρόν για αυτό το σημαντικό εγχείρημα.  Μπορούν και τώρα στην τρίτη τριετία λειτουργίας της Ένωσης, όσες/οι επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με αίτηση που θα βρείτε εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μέσω email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Θα σας αποσταλεί το κείμενο για να λάβετε γνώση.
Είναι ευνόητο ότι το καταστατικό και μετά την απόφαση τροποποίησης του το 2017 έχει συνταχθεί με την απαραίτητη προσοχή από νομικό γνώστη και περιλαμβάνει όλα εκείνα τα εδάφια του νόμου που το καθιστούν σαφές και δυνατό σε κάθε απαίτηση για την εύρυθμη λειτουργία του.

Για την ΕΔΙΕ
Το Δ. Συμβούλιο 2020-2022

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΔΙΕ

© 2014-17 Ένωση Διακοσμητών Ελλάδος
Design by entropia, Powered by Cherryplus

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηπιόνης 8, 41335, Λάρισα

+306953010188

info@edie-hida.org.gr

Facebook Instagram Twitter Pinterest LinkedIn