Θα ήθελες να αποδείξεις τις σχεδιαστικές σου ικανότητες και να έχεις την ευκαιρία να προβάλεις την δουλειά σου στην κοινότητα του Design? Πάρε μέρος στον 1ο Φοιτητικό Διαγωνισμό, σχεδιάζοντας “το ιδανικό νηπιαγωγείο”                  

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού, σας καλεί να σχεδιάσετε “το ιδανικό νηπιαγωγείο” . Να αντιμετωπίσετε και να λύσετε τις ανάγκες ενός χώρου, όπου οι γονείς εμπιστεύονται τα μικρότερα παιδιά τους (ηλικίας 2,5-6 ετών), για το 1/3 της μέρας τους. Η πρόκληση είναι να σχεδιάσετε έναν ευέλικτο χώρο, στον οποίο να αντιμετωπίζονται οι ανάγκες της παιδικής κινητικότητας και δημιουργικότητας, καθώς και η δημιουργία ενός σωστού, υγιούς και καινοτόμου περιβάλλοντος.

Ο φετινός διαγωνισμός επιδιώκει να δώσετε σχεδιαστικές λύσεις, που ικανοποιούν τις ανάγκες όχι μόνον των παιδιών, αλλά και των εκπαιδευτικών, οι οποίοι απαιτούν ένα ιδιωτικό, άνετο και ασφαλές περιβάλλον, να εργαστούν, να συγκεντρωθούν, να αναζωογονηθούν και να δημιουργήσουν για τα παιδιά, καθημερινά.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν βραβεία, αναγνώριση και την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους, στην τελετή απονομής, στην εκδήλωση “Interior Designer’s Gala”,το Φθινόπωρο του 2015.

Μάθε περισσότερα

 

logo ptuxiakes                                                  

Η ΕΔΙΕ θεσπίζει, ανά δυο χρόνια, την διοργάνωση Πτυχιακές εργασίες - βραβεία 2015-2016

Η ΕΔΙΕ σκεπτόμενη, ότι οι πτυχιακές εργασίες, που δημιουργούνται με μια ελευθερία σκέψης και δίνουν νέες κατευθύνσεις στον σχεδιασμό, αποφάσισε, ότι αξίζει να αναγνωριστούν και να λάβουν ευρύτερη προβολή στην κοινότητα του design. Στο πλαίσιο αυτής της απόφασης καλεί όλους τους νέους Έλληνες και Κύπριους σχεδιαστές να στείλουν την πτυχιακή τους εργασία. Στόχος είναι η προσπάθεια δημιουργίας ενός θεματικού αρχείου ιδεών, που θα αποτελέσει αφορμή έμπνευσης και πηγή βοήθειας για τους νέους designers, καθώς και η βράβευση των αξιολογότερων εργασιών, κάθε 2 χρόνια.

Μάθε περισσότερα

 

logo showyourproject

Η κορυφαία διάκριση για τον επαγγελματία

Η ΕΔΙΕ – Ένωση Διακοσμητών Ελλάδας, στα πλαίσια του προγράμματος δράσεών της, προκηρύσσει Διαγωνισμό Designμε τίτλο “Show your project”. Ο διαγωνισμός έχει στόχο την προβολή του σύγχρονου έργου του Design, (interior design, landscape design, industrial design), σε ένα ευρύτερο κοινό και σκοπό έχει να επισημάνει τον επαγγελματικό ρόλο των σχεδιαστών – μελετητών στην δημιουργία και στην ανακαίνιση των χώρων.

Μάθε περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΔΙΕ

© 2014-17 Ένωση Διακοσμητών Ελλάδος
Design by entropia, Powered by Cherryplus

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηπιόνης 8, 41335, Λάρισα

+302413009890

+306942089392

info@edie-hida.org.gr

Facebook Twitter Vimeo LinkedIn